Premia toob jõulukuul turule pidulikud perejäätised

14.12.2016

Tänavu ettevõtte 60. tegevusaasta täitumist tähistanud Premia Tallinna Külmhoone tõi turule uued perejäätised, mis ahvatlevad hõrkude maitsetega ja püüavad pilku põhjamaiselt karge pakendidisainiga.

Premia juhatuse esimehe Aivar Ausi sõnul on talvehooajast hoolimata jäätisemaailm vilgas nii tootearenduse kui ka tootmise poolel. „Kui soojadel suvekuudel kuulub jäätisesõprade sümpaatia ennekõike vahvlikoonustele või pulgajäätistele, siis külmakraadide saabudes rändavad poekorvi hoopis perejäätised, mida on hea tubastes tingimustes nautida,“ sõnas Aus.

Talvistele jäätise-eelistustele mõeldes üllatavad Premia meistrid jäätisegurmaane rikkalike kooslustega, mis on loodud põnevate maitseelamuste austajatele. Premia uues perejäätiste seerias on ühtekokku viis ahvatlevat maitset: vanillijäätis kirsitükkide ja kirsimoosiga, vanillijäätis vaarikamoosi ja šokolaadikoogi tükkidega, iirisejäätis mandlite ja soolaka karamelliga, vanillijäätis vahtrasiirupi ja kreeka pähklitega ning vanillijäätis iirise täidise ja kakaoubadega.

Uued perejäätised on pakendatud 0,75L taas-suletava kaanega kartong karpidesse, mis on mugavad ja tagavad sügavkülmas säilitades jäätise parima kvaliteedi.

Lisaks läbis uuenduskuuri ka Premia Põhjatähe perejäätiste seeria. „Jäätiseportfelli ühtlustamiseks tõime seni Põhjatähe nime kandnud 1L perejäätised Premia nime alla ja andsime uue näo ka jäätisepakenditele. Jäätisepakendite sisu on aga endine ning seniseid müügihitte nagu näiteks vanilli-karamellijäätis pohlamoosiga on võimalik nautida ka edaspidi,“ sõnas Aus.

Premia perejäätised on traditsioonilised koorejäätised, mis ei sisalda taimerasva ega säilitusaineid.

Tallinna Külmhoone alustas jäätisetootmist 1956. aastal, kui esimese jäätisetootena toodi turule plombiiri pulgajäätis. Tänaseni on tootmises 1980. aastal müügile jõudnud Regatt ning 80-ndate koolilaste lemmik Koolijäätis. Uuema ajastu kaubamärkidest on Premia sortimendis kõige populaarsem „Eriti Rammus“ koorejäätiste sari, millele järgevad “Väike Tom”, “Vana Toomas” pulgajäätised ja “Vau” topsid. Samuti Kaleviga koostöös loodud Mesikäpa jäätis, limonaadiriiulist tuttav Limpa tegelaskujuga mahlajää ning koostöös 20th Century Fox filmistuudioga loodud Ice Age lastejäätis. Premia Tallinna Külmhoone AS kuulub alates 2014. aastast rahvusvahelisel kapitalil põhinevasse Food Union gruppi.

Lisainfo:

Aivar Aus
Premia Tallinna Külmhoone AS
Juhatuse esimees
Tel: +372 603 3800
aivar.aus@premia.ee